INDYKPOL Samo dobro
Mięso z uda indyka na gulasz
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najwyższej jakości mięso z uda indyczego. Mięso pokrojone na kawałki o wielkości ok. 2 cm, idealne do przygotowania gulaszu, czy potrawki z indyka. Mięso ma czerwoną barwę,jest soczyste i szybkie w obróbce termicznej. Mięso udowe jest naturalnym źródłem niacyny, witamin B2, B6 i B12, D, potasu, fosforu, cynku oraz pełnowartościowego i łatwo przyswajalnego przez organizm białka.
gwarancja 100% jakości
kontrola od pola do stołu
Produkt polski
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Tacka |
Waga brutto 432
g
polski
Mięso z uda indyka na gulasz
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Zestaw kulinarny z indyka
Udziec indyka b/k ze skórą
Mięso z uda indyka bez skóry (800g-1200g)
Pasztet z indyka
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Parówki Jedynki bezglutenowe
Najniższa cena: 5,99 zł
Szynka złota z piersi z indyka
Najniższa cena: 10,99 zł
Jedyneczki Parówki bezglutenowe
Najniższa cena: 5,99 zł
Mięso mielone na kotlety z indyka
Sznycle z fileta indyka
Mięso mielone na kotlety z fileta z piersi indyka
Filet z piersi indyka (800g-1200g)
Zestaw kulinarny z indyka
Polędwiczka z indyka (320g-460g)
Pasztet z borowikami (160g-240g)
Pasztet żurawina (160g-240g)
Pasztet śliwka (160g-240g)
Pasztet z bakaliami (160g-240g)
Pasztet domowy z indyka
Osełka pierś maślana z indyka (120g-180g)
Do spożycia po obróbce cieplnej Zużyć bezpośrednio po otwarciu opakowania
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C
Min. temp. °C -2
Maks. temp. °C 4
ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn
Indykpol SA ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn
Indykpol
Marka | Indykpol |
Podmarka Samo dobro
Klasa A, świeże
Więcej przepisów na www.indykpol.pl
Propozycja podania: Gulasz z warzywami Składniki: Ok. 500 g mięsa gulaszowego, 1 posiekana cebula, 2 roztarte ząbki czosnku, 3 marchewki, 1 por, 1 szklanka białego, wytrawnego wina, oliwa z oliwek, sól, pieprz, mąka pszenna, 1 pęczek natki pietruszki Sposób przygotowania: Mięso doprawić solą i pieprzem, obtoczyć w mące i usmażyć na złoty kolor na rozgrzanej oliwie, przełożyć do innego naczynia. Na tym samym tłuszczu zeszklić cebulę i czosnek, a następnie pokrojone w plastry marchewkę i pora. Dodać mięso i zalać winem oraz szklanką wody. Całość dusić do miękkości na wolnym ogniu. Posypać natką pietruszki. Podawać z makaronem.
Produkt polski
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.