PAN DO MAR
Anchois (sardele) w BIO oliwie z oliwek
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonale komponują się z chlebem, jajkami, awokado i makaronem oraz stanowią doskonałe wykończenie sałatek, sosów, past i pizzy.
filety z SARDELI (53,5%) (engraulis encrasicolus, obszar połowu Morze Śródziemne (FAO 37) i/lub Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), narzędzia połowowe: sieci okrążające bez lin ściągających (lampary))
oliwa z oliwek (46%)
sól (0,5%)
Wymiar liczbowy 46
Masa po odsączeniu 25
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Albania |
Typ | Puszka |
Waga brutto 56
g
polski
Anchois (sardele) w BIO oliwie z oliwek
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Najniższa cena: 16,35 zł
27% taniej
Filety anchois do pizzy
Filety z anchios z chilli do pizzy
Produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu z oliwy.
Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu należy zalać oliwą, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia.
ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń
Wyprodukowano dla: Delicius Rizzoli S.p.A. Via Micheli, 2 43056 San Polo di Torrile Parma Włochy
Index Food Sp. z o.o. Sp. k., ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń
Delicius
Marka | Delicius |
Metoda połowu ryb narzędzia połowowe: sieci okrążające bez lin ściągających (lampary)
obszar połowu Morze Śródziemne (FAO 37) i/lub Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27). Kraj pochodzenia: Albania.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00