GOSPODARSTWO RYBACKIE ZAWÓLCZE
Karp w galarecie miodowej BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjne filety anchois w oleju słonecznikowym. Doskonale komponują się z chlebem, jajkami, awokado i makaronem oraz stanowią doskonałe wykończenie sałatek, sosów, past i pizzy.
Karp w galarecie miodowej BIO
Szprot w sosie pomidorowym
Szproty wędzone w oleju
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Szprot w sosie pomidorowym
Szprot winter podwędzany w oleju
Szproty wędzone w oliwie z oliwek
Szprot winter w oleju
Filety anchois w oliwie z oliwek
Filety anchois do pizzy
Filety z anchois do pizzy (pikantne)
Anchois (sardele) w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Byczki w sosie pomidorowym
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Filety anchois w oliwie z oliwek
Filety anchois do pizzy
Filety z anchois do pizzy (pikantne)
Filety z makreli w oliwie z oliwek (grillowane)
Filety z makreli w oliwie z oliwek pikantne (grillowane)
Filety z makreli w oliwie z oliwek
Tuńczyk w oliwie z oliwek 3-pack (3x70g)
Produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu.
Najlepiej spożyć przed: patrz pole daty Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu należy zalać olejem, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia.
1
Po otwarciu należy zalać olejem, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia. Produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu.
ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń
Wyprodukowano dla: Delicius Rizzoli S.p.A. Via Micheli, 2 43056 San Polo di Torrile Parma Włochy
Index Food Sp. z o.o. Sp. k., ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń
Delicius
Marka | Delicius |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów