Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjne filety anchois w oleju słonecznikowym. Doskonale komponują się z chlebem, jajkami, awokado i makaronem oraz stanowią doskonałe wykończenie sałatek, sosów, past i pizzy.
filety z SARDELI (52,9 %) (engraulis encrasicolus, obszar połowu Morze Śródziemne (FAO 37) i/lub Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27) narzędzia połowowe: sieci okrążające bez lin ściągających (lampary))
olej słonecznikowy (46,6 %)
sól (0,5 %)
Wymiar liczbowy 58
Masa po odsączeniu 31
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Albania |
Typ | Słoik |
Waga brutto 154
g
Produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu.
Najlepiej spożyć przed: patrz pole daty Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu należy zalać olejem, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia.
1
Po otwarciu należy zalać olejem, przechowywać w lodówce w celu uzyskania wysokiej jakości i spożyć w ciągu 1 tygodnia. Produkt gotowy do spożycia. Konsumuj po odsączeniu.
ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń
Wyprodukowano dla: Delicius Rizzoli S.p.A. Via Micheli, 2 43056 San Polo di Torrile Parma Włochy
Index Food Sp. z o.o. Sp. k., ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń
Delicius
Marka | Delicius |
Znak weterynaryjny na opakowaniu