DOLINA DOBRA
Filet ze schabu wieprzowego plastry
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dwa kotlety cięte ze schabu z pozostawioną okrywą tłuszczową. Optymalny efekt smakowy można uzyskać po przygotowaniu w formie steka lub kotleta schabowego. Podobnie jak inne produkty Goodvalley, wyprodukowany jest z mięsa pochodzącego z hodowli bez antybiotyków, a wszystko to zachowując zerowy ślad węglowy.
Dodatkowo tacki, w które pakujemy nasze mięso, pochodzą w 100% z recyklingu i w 100% nadają się do recyklingu.
Filet ze schabu wieprzowego plastry
Schab wieprzowy bez kości
Schab wieprzowy bez kości QAFP
Schab wieprzowy bez kości kotlety 4szt QAFP
Schab wieprzowy bez kości extra (560g-840g)
Schab wieprzowy w plastrach BIO
Schab wieprzowy bez kości (880g-1320g)
Schab pieczony plastry BIO
Należy spożyć po obróbce termicznej.
Sprawdzony przepis:
1. Do 250 ml gorącej wody dodajemy 4 łyżki cukru, 3 łyżki soli, 4 szczypty pieprzu, 2 ząbki czosnku.
2. Po rozpuszczeniu soli i cukru dolewamy 1 szklankę zimnej wody.
3. Moczymy mięso I trzymamy w lodówce przez co najmniej 8 h.
4. Rozpuszczamy masło klarowane na patelni, dodajemy czosnek i smażymy steki przez około 10 min, aż uzyskamy złocisty kolor.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów