MELVIT Premium
Kasza bulgur (4x100g)
Najniższa cena: 6,55 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kasza bulgur w torebkach do gotowania.
gotuj ze smakiem!
gotowa w 12 minut
kasza bulgur 100% (z pszenicy durum)
Wartość energetyczna | 703 kJ | 8.00% | |
w 100 g: 1405 kJ/332 kcal 17% | |||
% RWS* | |||
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 220
g
Średnia miara (e)
4
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Liczba jednostek 2
inne
polski
Kasza bulgur (4x100g)
Najniższa cena: 6,55 zł
Kasza bulgur BIO
Kasza bulgur z vermicelli
Najniższa cena: 5,55 zł
Kasza bulgur
Najniższa cena: 11,49 zł
Kasza bulgur (2x100g)
Ryż biały długoziarnisty (4x100g)
Najniższa cena: 3,49 zł
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Najniższa cena: 5,75 zł
Ryż biały długoziarnisty (10x100g)
Torebkę włożyć do 1 litra gotującej się, osolonej wody. Gotować na słabym ogniu przez ok. 12 minut. Po ugotowaniu osączyć, rozciąć torebkę i serwować.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wiertnicza 70 02-952 Warszawa
Porcja 50 g energia 703 kJ 166 kcal 8%* w 100 g: 1405 kJ/332 kcal 17% % RWS* *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
"Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Sp. k. ul. Wiertnicza 70 02-952 Warszawa Zakład Produkcyjny: ul. Przemysłowa 9 83-400 Kościerzyna
Halina
Marka | Halina |
Roladki z bakłażana z kaszą bulgur 1 bakłażan 1 kulka mozzarelli 1 pomidor 3 łyżki oliwy świeża bazylia ząbek czosnku sól, świeżo mielony pieprz kasza bulgur Halina Bakłażana umyć, osuszyć i pokroić wzdłuż na cienkie plastry. Posolić i odstawić na 15 minut. Następnie opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem. Plastry posmarować oliwą i grillować na patelni 2-3 minuty z każdej strony. Rozgrzać piekarnik do temperatury 180°C. Na każdym plastrze bakłażana ułożyć po plasterku: mozzarelli, pomidora, czosnku i po listku bazylii. Doprawić solą i pieprzem i zwinąć w roladki. Piec 5 minut. Skropić oliwą, podawać z kaszą bulgur Halina ugotowaną według przepisu na opakowaniu.