SZCZEPANKI
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasja mąka pszenna Tortowa typ 450 to wysoki gatunek jasnej mąki, najlepsza na biszkopty, babki, ciasta , a także sprawdzi się do innych wypieków.
polecana na biszkopty i babki piaskowe
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna tortowa (typ 450) XXL
Najniższa cena: 14,99 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka kraftowa pszenna (typ 450) tortowa
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Jelenie 66 07-302 Ostrów Mazowiecka 3
INTERCHEMALL Zespół Młynów Jelonki Sp. z o.o. Jelenie 66 07-302 Ostrów Mazowiecka 3 www.zmjelonki.pl
Pasja
| Marka | Pasja |
Zakład posiada certyfikowane systemy jakości i bezpieczeństwa żywności Nasze nowoczesne laboratorium systematycznie kontroluje jakość skupowanych zbóż oraz procesy produkcji, aby zapewnić najwyższą jakość mąki.
Babka z pasją Ciasto - 200 g Mąki Tortowej Pasja typ 450 - 100 g mąki ziemniaczanej - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 150 g masła - 200 g białej czekolady - 1 szklanka cukru - 4 jajka - 1 torebka cukru waniliowego - laska wanilii - do dekoracji: żurawina, rodzynki, orzechy, cukier puder Wykonanie: 60 min + 60 min pieczenia w 180°C 1. Formę na babkę posmarować masłem i posypać bułką tartą. 2. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać przez sito. 3. Piekarnik nagrzać do 180°C. 4. Roztopione masło utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i laską wanilii. 5. Ucierając po kolei dodawać żółtka. 6. Powoli dodawać roztopioną czekoladę. 7. Wsypać mąkę i zmiksować. 8. Białka ubić na sztywną pianę i wymieszać z masą. 9. Ciasto przełożyć do formy na babkę i wstawić do nagrzanego piekarnika na godzinę. 10. Dekorować według uznania. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów