BASIA
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka tortowa Basia to produkt, bez którego nie obejdzie się żaden z domowych wypieków. Jest ona produkowana według najwyższych standardów, dzięki czemu wyróżnia się jedwabistą puszystością. Dzięki niej każda gospodyni domowa wyczaruje przepyszne dania deserowe.
Mąka typu 405 jest produktem o pochodzeniu polskim, wyprodukowanym z rodzimych zbóż. Wysokie standardy selekcji sprawiają, że mąka charakteryzuje się wyjątkowo białą barwą – jest bardzo dobrze oczyszczona.
Mąka tortowa extra z uwagi na swoją wyjątkową konsystencję jest polecana szczególnie do takich wyrobów, jak:
najwyższa jakość
najlepsza do wypieków
doskonała do babek, biszkoptów i tortów
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1011
kg
GTIN 02537883801021
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka tortowa orkiszowa (typ 450)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pełnoziarnista z orkiszu (typ 1850)
Mąka pszenna - do biszkoptów i tortów (typ 400)
Mąka pszenna chlebowa (typ 680)
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
ul. Serbska 4 61-696 Poznań
GoodMills Polska Sp. z o.o. ul. Serbska 4 61-696 Poznań
Basia
Marka | Basia |
Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole. Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni. Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta. Więcej na: www.mojabasia.pl
Spróbuj również: Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500 Basia Mąka poznańska pszenna typ 500 Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550 Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850
Babka piaskowa - 5 jajek - 1 kostka masła - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 1 szklanka cukru - 1 szklanka mąki ziemniaczanej - 1 szklanka mąki Basia - 1 cukier wanilinowy - ½ aromatu waniliowego Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy, aromat oraz roztopione masło. Zmiksuj składniki i wylej gładką, lśniącą masę na formę (wcześniej obsypaną bułką tartą). Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 200°C. Rumianą i pachnącą babkę możesz udekorować pysznym lukrem lub swoją ulubioną polewą.