WINIARY Pomysł na...
Burrito tex-mex
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw, ziół i przypraw do dań
wyprodukowano z naturalnych składników
na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
Burrito tex-mex
Najniższa cena: 3,49 zł
Mieszanka do potraw chińskich
Soczyste kotlety mielone
Pasta z czosnku bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta bazyliowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta cebulowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta warzywna bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Bulion warzywny (6 kostek)
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do frytek i chipsów
Rosół drobiowy (6 kostek)
Rosół wołowy (6 kostek)
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Danie mięsne Gulasz Dodaj: 400 g karkówki, 1 cebulę. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 350 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Na gorącej patelni z olejem podsmażyć 10 min pokrojoną w kostkę karkówkę z cebulą, dodać 150 ml wody i gotować pod przykryciem 20 min. Dodać przygotowaną przyprawę, wolno dusić na małym ogniu przez kolejne 10 min do uzyskania gęstego sosu. Rekomendacja Vegety: Dla podkreślenia smaku pod koniec gotowania dodać łyżkę masła. Aby skrócić czas gotowania można użyć polędwiczki wieprzowej. Do gulaszu można dodać pokrojone pieczarki, posypać natka pietruszki. Danie wege Gulasz warzywny Dodaj: 500 g warzyw, 50 g pieczarek, 200 g passaty pomidorowej. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 400 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Na rozgrzanej patelni z olejem podsmażyć warzywa pokrojone w kostkę (bakłażana, cukinię, paprykę, cebulę w równych proporcjach) i pieczarki przez 10 min. Dodać 100 ml wody i gotować pod przykryciem qo min. Dodać przygotowaną przyprawę, passatę Podravka i gotować na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając, do uzyskania gęstego sosu. Rekomendacja Vegety: Dodatek chili i siekanej kolendry lub bazylii podkreśli smak, w miejsce pieczarek można użyć ciecierzycy lub białej fasoli konserwowej.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00