LUBELLA
Makaron spaghetti

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Wadowicki spaghetti oferowany w najbardziej popularnych formach, charakteryzuje się dobrą jakością i przystępną ceną. Atrakcyjne opakowanie, dobry smak i sprawdzona jakość powodują, że makaron Wadowicki cieszy się dużym zainteresowaniem.
Makaron spaghetti
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,19 zł
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron proteinowy spaghetti (spaghetti wysokobiałkowe)
Makaron Spaghetti (Pasta di Gragnano I.G.P.)
1. Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. 2. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Wadowickiego. Gotuj około 7-9 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. 3. Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10 34- 100 Wadowice
MW FOOD Sp. z.o.o. Sp.k. ul. Chopina 10 34-100 Wadowice
Makaron Wadowicki
| Marka | Makaron Wadowicki |
Makaron Wadowicki Tradycja dobrego smaku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów