PRIMO GUSTO
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 5,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Spaghetti
mąka z pszenicy zwyczajnej, woda, przyprawa: kurkuma.
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 5,19 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,65 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti grossi
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron razowy - spaghetti
Makaron spaghetti BIO
Makaron linguine
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron spaghetti w 2 min
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti Protein (wysokobiałkowe)
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron Spaghetti bezglutenowe
Mąka pszenna (typ 650)
Najniższa cena: 2,79 zł
Makaron świderek
Makaron penne
Makaron muszelki
Makaron 2-jajeczny nitka
Makaron kolanko duże
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 7 - 9 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.