LUBELLA
Makaron spaghetti

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti grossi
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron spaghetti
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti
Makaron proteinowy spaghetti (spaghetti wysokobiałkowe)
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron Spaghetti (Pasta di Gragnano I.G.P.)
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron kolanko duże
Makaron muszelki
Makaron penne
Makaron świderek
Mąka pszenna (typ 650)
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 7 - 9 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów