PUTKA
Keks
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto dzięki autorskiej mieszance naturalnych ziół i przypraw ma niespotykany zapach i smak. Po rozwałkowaniu bardzo łatwo wylepić pierniczki. Z kuli powstaje od
60 do 83 pierniczków w zależności od grubości ciasta.
Keks
Wianek z białym makiem
Makowiec Babci Hani
Mąka owsiana bezglutenowa BIO
Naturalny chleb bezglutenowy czysty
Naturalny chleb bezglutenowy z ziarnami
Naturalny chleb bezglutenowy z ziołami
Naturalny chleb bezglutenowy z żurawiną
Pasztet z kaczki z jajami przepiórczymi
Naturalny chleb bezglutenowy jasny owsiany
Naturalny chleb bezglutenowy KETO
Wegański pasztet z fasoli
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Kokosanki z siemieniem lnianym
Pierniczki bezglutenowe
Wegański pasztet z soczewicy
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w warunkach chłodniczych.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Sposób przyrządzenia:
Przed rozwałkowaniem ciasto wstawić do lodówki na 30 min. Następnie rozwałkować na posypanej mąą bezglutenową stolnicy na placek o grubości 0,5cm. Wykrawać foremkami dowolne formy. Ciasteczka przekładać, podważając je od spodu nożem, na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w temperaturze ok 10 min w 180 C. Po ostygnięciu można dekorować.
Smacznego.