PUTKA
Wianek z białym makiem
Cena przed obniżką: 29,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto dzięki autorskiej mieszance naturalnych ziół i przypraw ma niespotykany zapach i smak. Po rozwałkowaniu bardzo łatwo wylepić pierniczki. Z kuli powstaje od
60 do 83 pierniczków w zależności od grubości ciasta.
Wianek z białym makiem
Cena przed obniżką: 29,99 zł
Makowiec
Keks
Makowiec Babci Hani
Panettone
Kula ciasta na bezglutenowe pierniki
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Naturalny chleb bezglutenowy z ziarnami
Naturalny chleb bezglutenowy czysty
Naturalny chleb bezglutenowy z ziołami
Naturalny chleb bezglutenowy z żurawiną
Pierniczki bezglutenowe
Pasztet z kaczki z jajami przepiórczymi
Mąka owsiana bezglutenowa BIO
Wegański pasztet z fasoli
Wegański pasztet z soczewicy
Naturalny chleb bezglutenowy KETO
Naturalny chleb bezglutenowy jasny owsiany
Kokosanki z siemieniem lnianym
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w warunkach chłodniczych.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Sposób przyrządzenia:
Przed rozwałkowaniem ciasto wstawić do lodówki na 30 min. Następnie rozwałkować na posypanej mąą bezglutenową stolnicy na placek o grubości 0,5cm. Wykrawać foremkami dowolne formy. Ciasteczka przekładać, podważając je od spodu nożem, na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w temperaturze ok 10 min w 180 C. Po ostygnięciu można dekorować.
Smacznego.