SECPOL
Sękacz Królewski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto drożdżowe wypełnione nadzieniem z białego maku, udekorowane orzechami arachidowymi, migdałami i skórką pomarańczową.
mąka PSZENNA, cukier, biały mak 7 %, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, syrop glukozowy, skórka pomarańczowa, rodzynki, ORZESZKI ARACHIDOWE, MIGDAŁY, drożdże, MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), mąka JĘCZMIENNA, skrobia modyfikowana, ORZECH WŁOSKI, syrop glukozowo- fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty: waniliowy, pomarańczowy, barwnik: karoteny, sól.
Sękacz Królewski
Mini sernik
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Makowiec
Delicja pistacjowa
Delicja malinowa
Makowiec Babci Hani
Szarlotka Babci Hani
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Słony karmel z orzechami
Sękacz Królewski w polewie
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Keks
Ciasto o smaku cappuccino
Keks
Babka cytrynowa
Sękacz Królewski w polewie
Sękacz Królewski
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Ciasto Orzechowiec
Sernik firmowy
Kostka marchewkowa
Szarlotka
Sernik
Brownie z kajmakiem i orzechami
Wianek z białym makiem
Rolada truskawkowa
Sernik z wiśniami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Ciasto marchewkowe
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski kostki w polewie
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Rolada świąteczna
Chleb bakaliowy ze śliwką
Bułka Sznytka
Bułka Kajzerka
Bułka Grahamka słonecznikowa
Bułka Orkiszowa
Chleb żytni
Chleb Wileński
Chleb Sitkowy
Chleb Pasterski
Chleb Wiejski
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Bułka tarta
Chleb Zwykły
Chleb Razowy - krojony
Chleb Zwykły - krojony
Chleb Słonecznikowy - krojony
Przechowywać w temperaturze 18 do 25°C. Przechowywać w suchym miejscu
w oryginalnym opakowaniu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.