MK
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Najniższa cena: 9,99 zł
11% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Starannie wyselekcjonowane połówki owoców wyróżniają się regularnymi kształtami. Warto pamiętać, że brzoskwinie to skarbnica witamin – zwłaszcza C oraz błonnika. To owoce lekkostrawne i małokaloryczne.
Brzoskwinie to słodkie wspomnienie lata, zawsze pod ręką. Są stosowane do dekorowania wyrobów cukierniczych oraz jako nadzienie do tarty. Znakomicie komponują się z miodem i produktami mlecznymi, są popularnym składnikiem deserów i ciast.
grecka jakość!!!
brzoskwinie połówki
woda
cukier
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
Wymiar liczbowy 820
Masa po odsączeniu 470
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Typ | Puszka |
Waga brutto 934
g
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Najniższa cena: 9,99 zł
11% taniej
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w syropie z Grecji
Brzoskwinie (połówki) w syropie
Brzoskwinie połówki
Ananas (plastry) w lekkim syropie
Najniższa cena: 7,99 zł
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Najniższa cena: 9,99 zł
11% taniej
Szproty smażone w oleju
Najniższa cena: 5,99 zł
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Pomidory (krojone)
Pomidory (całe)
Sardynki w oleju
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Brzoskwinie (połówki) w syropie
Filety z makreli w oleju
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Paprykarz szczeciński
Łosoś w oleju
Mango (plastry) w lekkim syropie
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym w paskach
Najlepiej spożyć przed: Data oraz numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 5°C do 30°C. Po otwarciu należy przełożyć do niemetalowego pojemnika i przechowywać w lodówce do 3 dni.
3
Min. temp. °C 5
Maks. temp. °C 30
ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa
Wyprodukowano dla: KONSHURT M. Kasprzyk Sp.k ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa tel./fax: 34-373-18-10 www.konshurt.com.pl
Może zawierać fragmenty pestek.
MK
Marka | MK |