LISTNY CUD
BIO Mikroliście kolendry
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gorczyca - jedna z przypraw królujących w kuchni oraz główny składnik musztardy. Równie pyszna w
postaci mikroliści! Intensywne i ostre, mikroliście gorczycy nadają potrawom
charakteru. Doskonale nadają się do burgerów, zup krem czy pieczonych warzyw.
Oprócz walorów smakowych, są też pełne zdrowotnych dobroci - witamin,
antyoksydantów i mikroelementów. Jednym słowem - doniczka pełna zdrowia, dobra
dla Ciebie i dla planety :)
Mikroliście gorczycy pełne:
- kwasu foliowego: 50 μg/100g
- cynku: 10,56 mg/100g
- magnezu: 318 mg/100g
Produkt w pełni bez plastiku, zapakowany w biodegradowalne
celulozowe opakowanie - można je wyrzucić nawet do domowego kompostu.
Jak korzystać z mikroliści?
Zetnij, opłucz i zjedz. Świetnie pasują do kanapek, sałatek, burgerów, dań
azjatyckich czy zup. Przechowywać w temperaturze pokojowej, podlewać co 2-3
dni. Biały nalot przy korzeniach to naturalna część rośliny.
Produkt bio i organiczny, z eko certyfikatem, produkowany
lokalnie w Warszawie na farmie wertykalnej. Po zjedzeniu doniczkę i opakowanie
można wyrzucić do śmieci Bio
mikroliście gorczycy BIO
bez laktozy, bezglutenowy, bez orzechów, zawiera gorczycę
BIO Mikroliście kolendry
BIO Mikroliście czerwonej kapusty
BIO Mikroliście rzodkiewki
BIO Mikroliście brokuła
BIO Mikroliście czerwonej kalarepy
BIO Mikroliście grochu
MIKRO liście - Groszek
MIKRO liście - Mizuna
Mikro liście- groszek czepny BIO
BIO Mikroliście kolendry
BIO Mikroliście czerwonej kapusty
BIO Mikroliście rzodkiewki
BIO Mikroliście brokuła
BIO Mikroliście czerwonej kalarepy
BIO Mikroliście grochu
BIO Mikroliście słonecznika
Przechowywać w temperaturze pokojowej, podlewać co 2-3 dni. Biały nalot przy korzeniach to naturalna część rośliny.
Zetnij, opłucz i zjedz. Świetnie pasują do kanapek, sałatek, burgerów, dań azjatyckich czy zup.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.