BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Najniższa cena: 5,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Penne
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Najniższa cena: 5,19 zł
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron pióra
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron penne
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Makaron 2-jajeczny nitka
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron muszelki
Makaron świderek
Makaron spaghetti
Mąka pszenna (typ 650)
Makaron kolanko duże
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 10 -12 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów