LUBELLA
Makaron pióra (penne rigate)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Penne
mąka z pszenicy zwyczajnej, woda, przyprawa – kurkuma.
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron pióra
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron penne
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron muszelki
Makaron świderek
Makaron spaghetti
Makaron 2-jajeczny nitka
Mąka pszenna (typ 650)
Makaron kolanko duże
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 10 -12 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.