BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron piórka Lubella jest znany przede wszystkim z wyrobu tylko i wyłącznie wysokiej jakości zboża. Makaron został wyprodukowany ze starannie przebranych i przemielonych ziaren najlepszej pszenicy. Dzięki temu jest jędrny, sprężysty i nie skleja się po ugotowaniu, co jest jego ogromnym atutem.
Makaron Lubella pasuje doskonale do sałatek, zup, zapiekanek oraz dań typowo makaronowych. Komponuje się świetnie z dodatkami warzywnymi, mięsnymi oraz licznymi sosami. Tradycyjny sposób wyrabiania ciasta, porcjowania go, a także późniejszego suszenia – każdy etap ma wpływ na ostateczny smak i jakość makaronów Lubella.
Polski Producent
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron penne
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron pióra
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Makaron spaghetti
Makaron nitki cięte (filini)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,99 zł
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 3,99 zł
Płatki śniadaniowe miodowe Kółka
Płatki śniadaniowe czekoladowe Muszelki Choco
Płatki śniadaniowe czekoladowe Kulki Choco
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron wstążki (mafaldine corte)
Płatki śniadaniowe kukurydziane pełnoziarniste Corn Flakes
Płatki śniadaniowe kukurydziane Corn Flakes
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 8-10 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 i 1/4 szklanki makaronu i gotowe!
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Przepis dla Ciebie! Pióra ze szpinakiem i pieczoną ciecierzycą Składniki: makaron Lubella Pióra 200 g ciecierzyca z puszki 200 g szpinak baby świeży, garść szklanka passaty pomidorowej + zioła prowansalskie + sól i pieprz Dodatkowo: 2 łyżki oliwy, 2 łyżki mielonej słodkiej papryki Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 40 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki i sos! Ciecierzycę opłucz, wymieszaj z oliwą i mieloną papryką. Piecz 20 minut w 180°C. Przygotuj sos - passatę pomidorową dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Połącz i ciesz się smakiem! Upieczoną ciecierzycę wymieszaj z makaronem, szpinakiem i sosem. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów