BARILLA
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Składniki: semolina z pszenicy durum.
Produkt może zawierać soję i gorczycę.
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Sos włoski a'la Amatriciana (z dodatkiem boczku i sera typu Grana Padano)
Najniższa cena: 6,79 zł
Ketchup łagodny
Sos indyjski w stylu Korma
Najniższa cena: 8,25 zł
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Najniższa cena: 8,25 zł
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos słodko-kwaśny
Sos marokański
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos indyjski w stylu Butter Chicken
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Ketchup włoski
Ketchup z czosnkiem niedźwiedzim
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło