LIGUORI
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Najniższa cena: 7,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 5,84 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,95 zł
Ketchup z czosnkiem niedźwiedzim
Najniższa cena: 5,84 zł
Ketchup pikantny
Najniższa cena: 5,84 zł
Ketchup toskański
Najniższa cena: 5,84 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Sos barbecue
Najniższa cena: 5,17 zł
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,35 zł
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos słodko-kwaśny
Krakersy o smaku pomidorowo - paprykowym
Krakersy o smaku rozmarynu
Sos indyjski w stylu Korma
Sos koreański
Sos chiński
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów