BARILLA
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 9,99 zł
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Sos słodko-kwaśny
Krakersy o smaku rozmarynu
Krakersy o smaku pomidorowo - paprykowym
Sos indyjski w stylu Korma
Makaron do zup
Oliwa z oliwek z dodatkiem czosnku
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos tajski
Sos chiński
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów