BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron penne
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron pióra
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Sos pomidorowy do spaghetti
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Sos indyjski w stylu Korma
Krakersy o smaku rozmarynu
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Sos tajski
Sos koreański
Sos chiński
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Oliwa z oliwek z dodatkiem czosnku
Makaron do zup
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos słodko-kwaśny
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów