LUBELLA
Makaron spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghettini
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti grossi
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti BIO
Makaron proteinowy spaghetti (spaghetti wysokobiałkowe)
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Gnocchi ziemniaczane
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron linguine
Czas gotowania: 11 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Najlepiej spożyć przed: data z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Makaron produkowany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której makaron podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente, czyli półtwardy. Zawiera ponad 14 % białka. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania według opatentowanej metody Lenta Lavorazione (Powolnego Przetwarzania) i jest wytłaczany poprzez formy z brązu. W wyniku ich zastosowania powstaje sprężysty, niesklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów