PORTO MUINOS
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowany imbir (gari) to jeden z najbardziej znanych i powszechnie dostępnych w Azji przetworów warzywnych. Te słodko-kwaśne, lekko piekące pikle stanowią jeden z niezbędnych dodatków do sushi, których nie powinno zabraknąć przy naszym stole. Porcja gari spożywana w trakcie posiłku przełamuje smak, oczyszcza podniebienie i pozostawia wrażenie świeżości, dzięki czemu możemy w pełni docenić różnorodność faktur oraz wachlarz smaków poszczególnych składników.
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Łubin w solance
Najniższa cena: 8,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Vegan MILD
Ciecierzyca w zalewie BIO
KIMCHI Vegan Spicy
Rzodkiew Daikon (marynowana)
KIMCHI Classic Mild
Kimchi classic mild
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Vegan Mild
Imbir biały marynowany (krojony)
Młody imbir marynowany różowy
Pieprz zielony
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu miesiąca