SEROVIA
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem tłusty.
Produkt polski
wędzony dymem olchowo-bukowym
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów i laktozy
wysoka zawartość wapnia Ca
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
wysoka zawartość wapnia Ca
Bez laktozy
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser Mozzarella (kostka)
Ser Mozzarella tarty
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C i spożyć w ciągu 3 dni.
3
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków www.serovia.pl Instagram: seroviapl Facebook: seroviapl
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #3 to ser typu holenderskiego, który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i poddany ściśle kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem z drewna bukowego i olchowego. Słonawy smak wspaniale komponuje się z wszelkimi dodatkami na kanapkach. Jednolita struktura z delikatną skórką sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło, np. grillowanie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka.
Serovia Filharmonia smaku
Wsłuchaj się w ten smak!