TEMAR
Ser Parmigiano Reggiano
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oryginalny francuski ser twardy, o lekko pikantnym smaku i aromacie. Charakteryzuje go jasnożółty, zwarty lecz kruchy miąższ z rzadko rozsianymi oczkami wielkości ziaren grochu. Ser Gruyere Entremont jest doskonałym składnikiem wielu dań, w tym także tradycyjnej szwajcarskiej potrawy fondue. Produkowany z mleka krowiego, surowego. Zawiera 47% tłuszczu.
mleko surowe krowie
sól
bakterie fermentacji kwasu mlekowego
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
Minimum 47 % tłuszczu w suchej masie, porcja
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 216
g
Średnia miara (e)
Ser Parmigiano Reggiano
Paluszki serowe
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda czerwone pesto
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Paluszki serowe
Ser twardy klinek
Ser Gruyere I.G.P.
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser Hiszpański
Ser Manchego
Ser Wasabi
Ser Tricolore
Ser cheddar Mild Red
Ser cheddar Mild White
Ser Provolone Piccante
Ser twardy dojrzewający (kostka)
Ser Mimolette
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
MEELANIA Ser kozi
Ser Viva Espania z truflą
Snack - Przekąska serowa z parmezanu 5x20g
Ser Parmigiano Reggiano 18 msc. Black Premium DOP
Przechowywać w temperaturę: +2 °C/ +8 °C max. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: patrz z przodu opakowania.
5
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
25 Faubourg des Balmettes CS 50029 74001 Annecy Cedex Francja
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Entremont Alliance, 25 Faubourg des Balmettes CS 50029 74001 Annecy Cedex Francja
Entremont
Marka | Entremont |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Chronione oznaczenie geograficzne