BONDUELLE
Mieszanka chińska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
poleca: Fundacja Klubu Szefów Kuchni
gotowe w ok. 15 min
Mieszanka chińska mrożona
Mieszanka chińska mrożona
Włoszczyzna paski mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Kalafior mrożony
Na średnio rozgrzaną patelnię wlać 3-4 łyżki oleju. Zamrożony produkt wsypać na patelnię z rozgrzanym tłuszczem. Smażyć na małym ogniu przez 10-15 minut mieszając. Przyprawić do smaku według uznania. Można podawać z kawałkami smażonego mięsa lub jako danie jarskie.
Spożywać po obróbce termicznej.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Warunki przechowywania przez konsumenta: * -6°C - do 1 tygodnia ** -12°C - do 1 miesiąca *** -18°C - do daty podanej na opakowaniu
ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno
Jedna porcja (150 g) dostarcza: 153 kJ 37 kcal 2%* w 100 g: 100 kJ/ 24 kcal *RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o., ul. Kard. St. Wyszyńskiego 52 88-320 Strzelno www.oerlemans-foods.pl
Oerlemans
Marka | Oerlemans |
Podmarka Kuchnia eksperta
Polecamy inne produkty! Oerlemans Kuchnia eksperta Wiśnie Oerlemans Kuchnia eksperta Fasolka szparagowa cięta Oerlemans Kuchnia eksperta Zupa jarzynowa Oerlemans, jako dbający o swoich konsumentów producent mrożonych warzyw i owoców, zgodnie z obowiązującymi praktykami produkcji, szczególną uwagę zwraca na jakość, przygotowanie i pakowanie swoich produktów. Dlatego, jeżeli mają Państwo jakieś uwagi czy pytania, prosimy o kontakt.
Przepisy eksperta Kurczak po chińsku Lista składników - Mieszanka chińska 450 g - pierś z kurczaka 500 g - przyprawy: sól, pieprz, curry, pietruszka, kolendra - sos słodko-kwaśny 400 ml Porcja dla 4 osób Pierś z kurczaka kroimy w wąskie paski, doprawiamy solą, pieprzem i curry. Obsmażamy na patelni z odrobiną oliwy z oliwek ok. 8 min na małym ogniu. Rozmrożoną Mieszankę chińską mieszamy z mięsem oraz smażymy jeszcze 3 min. Zalewamy sosem i doprowadzamy do wrzenia. Na koniec dodajemy siekaną pietruszkę i kolendrę. Zestawiamy z ognia. Podawać z ryżem lub makaronem sojowym.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów