SUEMPOL
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paprykarz z łososia atlantyckiego. Jest to produkt przygotowany zgodnie z tradycyjną recepturą paprykarza. Główną rolę odgrywa w nim starannie selekcjonowany łosoś wędzony. Idealnie zbilansowane połączenie ryby, warzyw i ryżu sprawia, że nasz produkt wyróżnia się wyjątkowym, delikatnie pikantnym smakiem. Jednocześnie zachowana jest w nim delikatnie kremowa konsystencja wyrobu, co sprawia, że nawet proste danie z dodatkiem paprykarza Suempol może smakować wyjątkowo. Doskonale sprawdzi się on jako dodatek do śniadań czy kolacji.
bez konserwantów
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3
łosoś atlantycki (Salmo salar) 40 %
ryż
koncentrat pomidorowy
woda
olej roślinny rzepakowy
sól
warzywa suszone
skrobia grochowa
błonniki roślinne
sacharoza
przyprawy
aromaty
ekstrakty przypraw
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 110
g
Średnia miara (e)
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Paprykarz szczeciński
Paprykarz szczeciński
Łosoś wędzony Atlantycki
Łosoś Norweski wędzony BIO
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś wędzony na gorąco z pieprzem
Łosoś z Alaski wędzony plasterkowany
Paróweczki łososiowe bez konserwantów
Tatar z wędzonego łososia
Pstrąg łososiowy
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Roladki z łososia wędzone na gorąco
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Wędzony łosoś w kremie
Wędzony łosoś w kremie z zielonymi warzywami
Przechowywać w temperaturze od -2° C do +4° C. Produkt gotowy do spożycia. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C -2
Maks. temp. °C 4
ul. Białostocka 69A, 17-100 Bielsk Podlaski
Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
Suempol Sp. z o.o., ul. Białostocka 69A, 17-100 Bielsk Podlaski
Suempol
Marka | Suempol |
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.