Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nieważne, czy z sosem po bolońsku czy arrabbiata. Z każdym dodatkiem makaron spaghetti będzie po prostu pyszny.
100% pszenicy durum
czas gotowania 13 min
gwarancja jakości
semolina z pszenicy durum
Produkt może zawierać jaja, soję.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Typ | Torebka |
Waga brutto 512
g
Średnia miara (e)
5
Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji suchego makaronu.
Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu Pudliszki. Gotować na wolnym ogniu zgodnie z czasem podanym na opakowaniu. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym.
Przygotuj: Makron w sosie włoskim Pudliszki! 15 minut i gotowe! Potrzebujesz: (porcja dla 4 osób) - 400 g makaronu spaghetti Pudliszki - 4 łyżki oliwy z oliwek - 1 cebulę - 150 g mięsa mielonego - 1 Sos Włoski Pudliszki - 50 g startego sera parmezan 1. Na rozgrzanej oliwie podsmaż przez 2 min. cebulę. 2. Dodaj mięso i wymieszaj z cebulą. 3. Dodaj sos Pudliszki i podgrzewaj wszystko przez 5 min. mieszając. 4. Podawaj z ugotowanym makaronem Pudliszki i posyp startym parmezanem.
Pudliszki
Marka | Pudliszki |
Green Dot
100% pszenicy durum Pszenica durum i otrzymywana z niej semolina to jeden z najlepszych gatunków mąki pszennej. Makaron Pudliszki Spaghetti w 100% powstaje z pszenicy durum. Dzięki temu po ugotowaniu makaron nie klei się - jest idealnie sprężysty i ma ładny kolor. Makaron 100% pszenicy durum to gwarancja makaronu doskonałej jakości, który jest idealnie sprężysty - al dente. Pewność smaku, dzięki trosce o każdy składnik.
Dołącz do nas na Facebook
Wyprodukowano w UE