INDYKPOL
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chilli con carne to sztandarowe danie kuchni teksańsko-meksykańskiej. Podawaj na ciepło z ryżem, tortillami pszennymi bądź kukurydzianymi czy tacosami.
mięso wołowe 37%, fasola czerwona gotowana 20%, pulpa pomidorowa 9% (pomidory, sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy),woda, marchew, koncentrat pomidorowy 5%, papryka czerwona 4,6%, olej rzepakowy, cebula, sól, przyprawy, ekstrakt papryki, skrobia, skrobia modyfikowana, cukier, oregano, aromat
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Kebab z kurczaka gyros
Cena przed obniżką: 12,59 zł
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Skrzydełka pieczone piwoszki
Cena przed obniżką: 22,39 zł
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Najniższa cena: 36,99 zł
Skrzydła pikantne
Najniższa cena: 14,89 zł
Skrzydła łagodne
Najniższa cena: 13,15 zł
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Najniższa cena: 36,99 zł
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Filet z piersi kurczaka pieczony
Pierogi z mięsem BIO
Krokiety z mięsem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierożki gyoza z kurczakiem
Pierożki gyoza z łososiem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pierogi z mięsem
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Klopsiki w sosie koperkowym
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Polędwiczka panierowana
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Hamburger drobiowy Classic
Krokiety z mięsem BIO
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Flaczki w rosole
Flaczki po zamojsku
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Roladki wołowe nadziewane ogórkiem i boczkiem w sosie z kaszą pęczak
Roladki wieprzowe nadziewane szpinakiem, serem w sosie śmietanowym z kuskusem
burrito z kurczakiem
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Meksykańskie chili sin carne
Nuggetsy z kurczaka
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami