MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.

Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Makaron proteinowy fettuccine (z zielonej soi) bezglutenowy BIO
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Makaron do zup
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos indyjski w stylu Korma
Sos słodko-kwaśny
Sos koreański
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Sos chiński
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Najniższa cena: 19,99 zł
Sos pomidorowy
Krakersy o smaku rozmarynu
Najniższa cena: 3,79 zł
Sos tajski
Sos barbecue (mini)
Najniższa cena: 2,49 zł
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Oliwa z oliwek z dodatkiem czosnku
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów