BARILLA
Makaron tagliatelle (wstążka)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
semolina z pszenicy durum.
Produkt może zawierać soję i gorczycę.
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Makaron tagliatelle agli spinaci - tasiemki szpinakowe (100% z pszenicy durum)
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 8,75 zł
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 6,35 zł
Sos czosnkowy
Najniższa cena: 5,65 zł
Sos indyjski w stylu Butter Chicken
Najniższa cena: 9,75 zł
Sos piri piri
Najniższa cena: 5,65 zł
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Sos słodko-kwaśny
Sos marokański
Sos włoski a'la Amatriciana (z dodatkiem boczku i sera typu Grana Padano)
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Ketchup włoski
Sos hamburgerowy
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło