MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Makaron proteinowy fettuccine (z zielonej soi) bezglutenowy BIO
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Krakersy o smaku rozmarynu
Sos indyjski w stylu Korma
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos słodko-kwaśny
Sos tajski
Sos koreański
Sos chiński
Makaron do zup
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Oliwa z oliwek z dodatkiem czosnku
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów