BARILLA
Makaron tagliatelle (wstążka)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos słodko-kwaśny
Ketchup łagodny
Ketchup pikantny
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Krakersy o smaku rozmarynu
Krakersy o smaku pomidorowo - paprykowym
Sos czosnkowy
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Makaron do zup
Sos indyjski w stylu Korma
Sos tajski
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów