INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyrób garmażeryjny drobiowy z dodaną wodą z osobno pakowaną glazurą jagodową.
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Noga kurczaka zagrodowego wolno gotowana
Wołowina do szarpania wolno gotowana (600g-900g)
Ossobuco goleń woł. wolno gotowana (600g-1000g)
Sztuka mięsa woł. wolnogotowana (600g-1000g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka woł/ wolno gotowane
Filety świeże klasa A (400g-600g)
Zestaw rosołowy świeży
Mięso mielone z nogi i fileta kurczaka zagrodowego
Udo klasa A świeże
Nogi (360g-540g)
Mięso z nogi (480g-720g)
Podudzie klasa A świeże
Pierwszy człon skrzydełek z kurczaka zagrodowego(440g-660g)
Kurczak patroszony klasa A (1280g – 1920g)
Burgery drobiowe
Noga kurczaka zagrodowego wolno gotowana
Kurczak zagrodowy z jabłkiem i żurawiną (1520g-2280g)
Warunki przechowywania: temperatura: od + 0°C do + 6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania
Wyjąć produkt z kartonika. Przełożyć zawartość opakowania foliowego ( mięso wraz z tłuszczem i galaretką) do foremki aluminiowej tak aby nogi ułożone były skórą do góry. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 25 minut w temperaturze 200°C . Wyjąć z piekarnika i polać mięso dołączoną glazurą i ponownie wstawić do piekarnika na ok. 5 minut.
Roldrob S.A. ul. Radzyńska 3, 21-560 Międzyrzec Podlaski
Składniki: noga z Kurczaka Zagrodowego 89% (zawiera naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), woda, sól, przyprawy, cukier, cebula, zioła, olej słonecznikowy, czosnek w proszku, dekstroza, ekstrakty przypraw.
GLAZURA JAGODOWA Składniki: woda, jagody mrożone (26%), cukier, skrobia kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, rozmaryn, mięta, chilli, kardamon, imbir.