LUBELLA
Makaron świdry (fusili)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyka wśród makaronów. Wystarczy dodać odrobinę oliwy wysokiej jakości i ząbek czosnku, aby stworzyć pyszne włoskie danie zwane aglio e alio. Z tym makaronem niezwykłe posiłki wyczarujesz w kilkanaście minut!
zawsze w domu!
mąka z pszenicy twardej (Triticum durum)
mąka pszenna
Produkt może zawierać jaja.
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 402
g
Średnia miara (e)
4
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron świdry (fusili)
Makaron świderki (eliche) w 2 min.
Makaron świderki
Makaron spaghetti
Makaron pióra
Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 5-7 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać.
Przechowywać w miejscu suchym, przewiewnym i zacienionym.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Makarony Polskie
Marka | Makarony Polskie |
Dobry wybór! Wybrałaś Makarony Polskie, a my każdego dnia dokładamy starań, aby to zawsze był dobry wybór. Ulepszona receptura sprawia, że makaron po ugotowaniu wybornie smakuje, zachowuje apetyczny kolor, jest elastyczny i nie skleja się. Makarony Polskie sprawdzają się w każdej Twojej potrawie. A co najważniejsze - to Ty decydujesz, jak je ugotujesz - klasycznie czy al dente. Makarony Polskie powstają dla Ciebie na pięknym Podkarpaciu. Wspieraj polskie produkty!