KUPIEC Lunch Mix
Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką (4x100g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kupiec Lunch Mix Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką to zdrowy i pożywny posiłek dla całej rodziny. W składzie mieszanki oprócz soczewicy i czarnuszki znalazły się dwie kasze: gryczana prażona i jęczmienna pęczak. Produkt jest bogaty w białko i błonnik, dostarcza niezbędnych składników odżywczych. Idealna na lunch lub kolację, mieszanka ta jest doskonałym wyborem dla osób dbających o zdrową dietę. Wybierz Kupiec Lunch Mix i ciesz się zdrowym i smacznym posiłkiem.
Kupiec Lunch Mix Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką 4x100g
Polska Marka
wysoka jakość zbóż
wysoka zawartość błonnika pokarmowego
źródło białka
dla wegan
100 % naturalne składniki
Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką (4x100g)
Mieszanka kasz - kasza jęczmienna pęczak i kasza gryczana prażona
Podpłomyki bez dodatku cukru
Ryż biały (4x100g)
Ryż parboiled (4x100g)
Ryż jaśminowy (4x100g)
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Kasza gryczana prażona
Kasza gryczana biała (4x100g)
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej o smaku mango
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej o smaku owoce leśne
Wafle ryżowe z mleczną czekoladą (bezglutenowe)
Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej
Płatki owsiane
Płatki owsiane górskie
Płatki owsiane błyskawiczne
Płatki jęczmienne błyskawiczne
Kasza manna błyskawiczna
1 torebkę włożyć do 1 litra wrzątku. Dodać szczyptę soli. Gotować pod przykryciem 20 minut.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Przechowywać w temperaturze otoczenia
Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów
4 x 100 g
Kupiec Sp. z o.o. Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów
Kupiec
Marka | Kupiec |
Posiadamy certyfikowane systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Szczegółowe informacje i certyfikaty dostępne na naszej stronie www.kupiec.pl
Więcej przepisów znajdziesz na ugotujzkupcem.pl
Lunch mix z sosem pieczarkowym i orzechami Składniki (na 2 porcje): - Lunch mix (kasza jęczmienna pęczak z kaszą gryczaną prażoną, soczewicą zieloną i czarnuszką) - 100 g - pieczarki - 300 g - masło klarowane - 20 g (1 łyżka) - czosnek - 2 ząbki - koperek - pęczek - orzechy włoskie łuskane - 70 g - jogurt naturalny kremowy - 100 g - czarny pieprz do smaku Przygotowanie: Ziarna ugotuj wg instrukcji na opakowaniu. W czasie gotowania ziaren umyj pieczarki, pokrój na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzej masło, dodaj posiekany czosnek i świeżo zmielony pieprz. Następnie dodaj pieczarki i smaż bez przykrycia na wolnym ogniu przez około 15 min, co jakiś czas mieszając. W międzyczasie na suchej patelni upraż orzechy. Koperek umyj i posiekaj. Gdy pieczarki będą już miękkie wyłącz kuchenkę, dodaj jogurt, orzechy, koperek i ziarna. Dobrze wymieszaj. Danie najlepiej smakuje na ciepło.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów