SMAKMAK
Racuchy z jabłkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie elastyczne ciasto naleśnikowe napełnione farszem jabłkowym zawinięte w kopertę.
jabłko prażone 50 % (jabłka 90 %*, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; woda, mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, cukier, cukier wanilinowy (cukier, aromat: etylowanilina), mleko w proszku odtłuszczone, substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; sól, olej rzepakowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu; cynamon; *w jabłkach prażonych.
Zawiera: zboża zawierające gluten, mleko, jaja. Może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Racuchy z jabłkami
Naleśniki z jabłkami i cynamonem
Naleśniki z serem BIO
Naleśniki z nadzieniem serowym
Naleśniki z nadzieniem serowym - jagodowym
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Najniższa cena: 10,99 zł
Krokiety z kapustą i grzybami
Najniższa cena: 9,49 zł
Kluski leniwe
Najniższa cena: 11,69 zł
Krokiety z mięsem
Najniższa cena: 9,59 zł
Buraczki gotowane tarte
Buraczki gotowane całe
Kopytka z polskich ziemniaków
Pyzy
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Pierogi z serem
Kukurydza gotowana
Racuchy z jabłkami
Placki ziemniaczane
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
warunki chłodnicze: od +2° C do +7°C , Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Produkt po wyjęciu z opakowania najlepiej podgrzewać na patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 5 min lub w piekarniku przez ok. 4 min w 180°C