KUCHNIA POLKI
Pierogi zbójnickie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyciągnij z lodówki Pierogi z mięsem SmakMAK, wrzuć do gorącej wody, by po chwili mieć na talerzu sycący obiad. Wolisz podsmażane? A może z piekarnika? Potrzebujesz tylko kilka minut, aby gotowe pierogi pięknie się zarumieniły i odgrzały. Są doskonale doprawione i sowicie nadziane farszem z mięsa wieprzowego i wołowiny.
Pierogi z mięsem SmakMAK 400 g
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierożki gyoza z łososiem
Pierożki gyoza z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Buraczki gotowane całe
Buraczki gotowane tarte
Kluski na parze
Naleśniki z nadzieniem serowym
Kukurydza gotowana
Racuchy z jabłkami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Tortilla z mięsem i warzywami
Naleśniki
Kopytka z polskich ziemniaków
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z mięsem
Naleśniki z jabłkami i cynamonem
Placki ziemniaczane
od +2° C do +7°C
Po wyjęciu z opakowania podgrzewać na patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 4 minuty, w kuchence mikrofalowej 3 minuty (800 W) lub wrzucić do garnka z wrzącą wodą i gotuj ok. 2 minuty .
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów