KUCHNIA POLKI
Pierogi zbójnickie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyciągnij z lodówki Pierogi z mięsem SmakMAK, wrzuć do gorącej wody, by po chwili mieć na talerzu sycący obiad. Wolisz podsmażane? A może z piekarnika? Potrzebujesz tylko kilka minut, aby gotowe pierogi pięknie się zarumieniły i odgrzały. Są doskonale doprawione i sowicie nadziane farszem z mięsa wieprzowego i wołowiny.
Pierogi z mięsem SmakMAK 400 g
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z mięsem
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Zapiekanka z pieczarkami
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Kluski na parze
Buraczki gotowane tarte
Buraczki gotowane całe
Kukurydza gotowana
Naleśniki z nadzieniem serowym
Naleśniki z nadzieniem serowym - truskawkowym
Naleśniki z nadzieniem serowym - jagodowym
Placki ziemniaczane
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Filet z kurczaka w galarecie
Naleśniki
Bułeczki w stylu włoskim na grilla
Bułeczki z ziołami na grilla
od +2° C do +7°C
Po wyjęciu z opakowania podgrzewać na patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 4 minuty, w kuchence mikrofalowej 3 minuty (800 W) lub wrzucić do garnka z wrzącą wodą i gotuj ok. 2 minuty .
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów