WINIARY Pomysł na...
Kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kompozycja na bazie śmietanki i pieczarek do przygotowania kurczaka w sosie pieczarkowym.
gwarantujemy: idealnie kremowy sos
Kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Soczystego kurczaka z czosnkiem i ziołami + WORECZEK DO PIECZENIA
Ryż smażony po indyjsku
Kurczaka w sosie serowym
Kebab doner
Kurczak w pięciu smakach
Kurczak w sosie kurkowym
Kurczak w sosie dyniowym
Makaron mac&cheese jalapeno w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka przyprawowo-serowa do mac&cheese
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron cheese&bacon w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Barszcz biały
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,75 zł
Żurek na wędzonce
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Ser w ziołach
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Pomidorowe łagodne
Spaghetti Bolognese
Mieszanka do potraw chińskich
Pomidorowa z makaronem
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Rosół z kury z makaronem
Sos sałatkowy grecki
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora Odwiedź: www.przepisy.pl
Knorr
Marka | Knorr |
Bez barwników Bez konserwantów
Zmieniamy się dla dobra Twojego i środowiska
Przygotuj: 300 g piersi z kurczaka 130 g cebuli 150 g marchewki 200 g pieczarek 50 ml oleju 100 ml śmietany 12 % 200 ml wody 200 g makaronu, ryżu lub kaszy Sposób przygotowania: 1) Kurczaka pokrój na kawałki i podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj cebulę, marchewkę i pieczarki i smaż aż nabiorą jasnozłotego koloru. 2) Całość zalej fixem Knorr wymieszanym z 200 ml wody i śmietaną. Wszystko razem gotuj przez 1-2 minuty, mieszając od czasu do czasu. 3) Podawaj z makaronem, ryżem lub kaszą. Warzywna inspiracja: Składniki: 1 opakowanie Fix kurczak w sosie pieczarkowym, 300 g białej fasoli z puszki, 130 g cebuli pokrojonej w kostkę, 150 g selera naciowego pokrojonego w kostkę, 200 g pieczarek pokrojonych w plastry, 50 ml oleju rzepakowego, 200 ml wody, 100 ml śmietany 12 %, 200 g makaronu, ryżu lub kaszy Sposób przygotowania: 1) Obsmaż warzywa i grzyby na rozgrzanym oleju, na koniec dodaj przepłukaną w wodzie fasolę. 2) Całość zalej fixem Knorr wymieszanym z 200 ml wody i śmietaną. Wszystko razem gotuj 3-4 minuty, mieszając od czasu do czasu. 3) Podawaj z makaronem, ryżem lub kaszą.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00