KAMIS
Przyprawa do pizzy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie //najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. //Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
100 % naturalny smak
Przyprawa do pizzy
Przyprawa do pizzy
Papryka słodka mielona
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Ziele angielskie całe
Kmin rzymski mielony
Czosnek granulowany
Chili jalapeno (kruszone)
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do żeberek z miodem
Kurkuma mielona
Sól Himalajska - młynek
Cynamon mielony
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Majeranek otarty
Pieprz czarny ziarnisty
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu
Pizza Margherita Dla 2 osób: 220 g mąki (typ 405, 550 lub 00), sól, 2 łyżki oliwy, 125 ml letniej wody, 1/2 opakowania suszonych drożdży, 250 g pomidorów w kawałkach, sól, pieprz, 1 szczypta oregano, ocet balsamiczny, 2 kulki mozzarelli, 2 łyżki przyprawy do Pizzy KOTÁNYI, 2 łyżki oliwy. Przygotowanie: Wymieszaj mąkę, sól i oliwę z oliwek. Suszone drożdże rozpuść w letniej wodzie, dodaj do ciasta i dobrze zagnieć. Uformuj z ciasta 2 kule, przykryj i odstaw na 1 godzinę do wyrośnięcia. Pomidory zagotuj z solą, pieprzem, oregano i octem balsamicznym, aż staną się kremowym sosem. Rozwałkuj 2 pizze, polej sosem, udekoruj kawałkami mozzarelli i dopraw przyprawą do pizzy. Piecz w piekarniku nagrzanym do 260 ° C przez 8 minut, do momentu kiedy ciasto będzie chrupiące.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Kotányi Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Pizza Margherita Dla 2 osób: 220 g mąki (typ 405, 550 lub 00), sól, 2 łyżki oliwy, 125 ml letniej wody, 1/2 opakowania suszonych drożdży, 250 g pomidorów w kawałkach, sól, pieprz, 1 szczypta oregano, ocet balsamiczny, 2 kulki mozzarelli, 2 łyżki przyprawy do pizzy Kotányi, 2 łyżki oliwy. Przygotowanie: Wymieszaj mąkę, sól i oliwę z oliwek. Suszone drożdże rozpuść w letniej wodzie, dodaj do ciasta i dobrze zagnieć. Uformuj z ciasta 2 kule, przykryj i odstaw na 1 godzinę do wyrośnięcia. Pomidory zagotuj z solą, pieprzem, oregano i octem balsamicznym, aż staną się kremowym sosem. Rozwałkuj 2 pizze, polej sosem, udekoruj kawałkami mozzarelli i dopraw przyprawą do pizzy. Piecz w piekarniku nagrzanym do 260°C przez 8 minut, do momentu kiedy ciasto będzie chrupiące.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów