KOTANYI
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Prawdziwa wanilia bourbon ma uwodzicielsko delikatny i słodko-korzenny smak. Laskę wanilii KOTÁNYI należy przekroić wdłuż i wyjąć miąższ, w którym znajdują się liczne ziarna otulone wysokokalorycznym olejkiem.//Zastosowanie: Uszlachtenia smak budyniów, kompotów, potraw mącznych, ciast, mlecznych drinków, kakao i likierów. Fantastyczna propozycja dla małych i dużych miłośników słodkości:
dobre z natury
z Madagaskaru
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wanilia BOURBON w laskach
Wymiar liczbowy 2.5
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Madagaskar |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 6
g
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 18,99 zł
32% taniej
Laska wanilii Bourbon BIO
Wanilia Bourbon mielona
Najniższa cena: 37,99 zł
32% taniej
Wanilia - laska
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Wanilia Bourbon mielona
Najniższa cena: 37,99 zł
32% taniej
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Kardamon mielony
Papryka wędzona słodka
Kolendra mielona
Sól Himalajska - młynek
Cynamon mielony
Sól morska jodowana - młynek
Czosnek granulowany
Kolendra (liście)
Oregano otarte
Kmin rzymski mielony
Sumak (przyprawa orientalna)
Koper otarty
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Lody waniliowe Na 500 ml lodów: 250 ml mleka, 250 ml śmietany, 4 żółtka, 1 laska wanilii Kotányi, 50 g cukru. Przygotowanie: Rozetnij laskę wanilii wzdłuż na pół i wyskrob miąższ z ziarenkami. Dodaj laskę i miąższ do mleka i śmietany, całość zagotuj. Ubij żółtka z cukrem na pianę, dodaj mieszankę mleka i śmietany. Cały czas mieszaj, drewnianą łyżką, nad gotującą się wodą do czasu, aż całość delikatnie zgęstnieje. Pozostaw do schłodzenia, odcedź i zamroź w urządzeniu do lodów. Całość powinna mieć kremową konsystencję.