OCELIO
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Błyskawiczne w przygotowaniu gnocchi Ocelio w wersji bezglutenowej z nadzieniem truflowym to niezwykle pyszne i aromatyczne danie dla miłośników włoskich przysmaków. Ziemniaczane gnocchi Ocelio wystarczy wrzucić do wrzącej, osolonej wody i wyciągnąć tuż po wypłynięciu. Gnocchi są bezglutenowe, dlatego są bezpieczne dla osób zmagających się z celiakią i uczulonych na gluten.
- bezglutenowe
- aromatyczne nadzienie truflowe
- błyskawiczne przygotowanie
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Tortilla z płatkami owsianymi i mąką kukurydzianą (3 szt.) bezglutenowa
Tortilla wielozbożowa bezglutenowa (3 szt.)
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Mąka uniwersalna bezglutenowa
Kaszka kukurydziana (polenta) bezglutenowa
Wrzuć gnocchi do wrzącej wody, dodając sól. Po wypłynieciu na powierzchnię oczekuj dwie minuty a następnie wyjmij. Odcedź i podawaj z ulubionym sosem.