Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka piekarnicza do pierniczków Ocelio to to wyjątkowy produkt dla wszystkich, którzy cenią sobie tradycyjny smak pierników w bezglutenowej wersji. Mieszanka przygotowana została na bazie mąki z ciecierzycy z dodatkiem aromatycznych przypraw: cynamonu, goździków i imbiru. Do mieszanki wystarczy dodać jajka, miód, masło i proszek do pieczenia, aby przygotować pyszne, domowe pierniczki. Dzięki specjalnemu procesowi produkcji, izolacji i kontroli na każdym etapie, mieszanka pozostaje w pełni bezglutenowa i bezpieczna dla osób zmagających się z celiakią i unikających glutenu w diecie. - bezglutenowa
- aromatyczne przyprawy korzenne
- łatwe przygotowanie
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Najniższa cena: 13,99 zł
Mieszanka do pierniczków bezglutenowa
Najniższa cena: 17,99 zł
Mieszanka uniwersalna (do pączków i faworków) bezglutenowa
Tortilla wielozbożowa bezglutenowa (3 szt.)
Najniższa cena: 17,99 zł
Tortellini z mięsem bezglutenowe
Najniższa cena: 24,99 zł
Tortilla z płatkami owsianymi i mąką kukurydzianą (3 szt.) bezglutenowa
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Mąka uniwersalna bezglutenowa
Kaszka kukurydziana (polenta) bezglutenowa
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Przygotuj: 2 jaja, 100g miodu, 100 g masła, proszek do pieczenia. 400g mieszanki wsypać do miski i przemieszać. Dodać 2 jaja, 100g miodu i 100g rozpuszczonego, ostudzonego do temperatury pokojowej masła i płaską łyżeczkę proszku do pieczenia. Wyrobić ciasto, a następnie odrywać niewielkie kawałeczki, formować z nich kulki, lekko spłaszczać między dłońmi i układać na blasze, Piec 25 minut w temperaturze 160°C. Po wystudzeniu ozdobić wedle upodobania.
Mąka z ciecierzycy , kakao o obnizonej zawartości tłuszczu , substancja zagęszczająca ; guma ksantynowa , cynamon mielony , gożdziki mielone , imbir mielony.