ROLESKI KETO
Sos tysiąca wysp (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 7,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
NATURALNY SMAK
Bez wzmacniaczy smaku Bez barwników Bez konserwantów
duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Sos tysiąca wysp (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos Caesar
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos tysiąca wysp
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Sos sałatkowy czosnkowy
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy francuski
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 4,49 zł
30% taniej
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 4,49 zł
39% taniej
Anyż w gwiazdkach
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Pieprz kolorowy cały
Najniższa cena: 2,49 zł
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Cynamon cały
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Ziele angielskie całe
Goździki całe
Czosnek granulowany
Kmin rzymski mielony
Goździki mielone
Cynamon mielony
Kolendra (liście)
Papryka słodka mielona
Przechowywać w suchym miejscu.
1. Wymieszaj Sos sałatkowy Grecki KOTÁNYI z octem, olejem i wodą, odstaw na 5 minut.
2. Fetę, ogórka i paprykę pokrój w kostkę. Pomidory przekrój na pół, cebulę obierz i przekrój na pół, następnie w paski.
3. Przed podaniem wymieszaj wszystkie składniki z przygotowanym dressingiem.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
| Marka | Kotányi |
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje: 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki oliwy z oliwek, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki şosu greckiego Kotányi, 1 opakowanie fety, 1 ogórek, 1 żółta papryka, 10 sztuk pomidorków koktajlowych, 1/2 czerwonej cebuli, 25 g rukoli, 10 oliwek Przygotowanie: 1. Wymieszaj sos sałatkowy grecki Kotányi z octem, olejem i wodą, odstaw na 5 minut. 2. Fetę, ogórka i paprykę pokrój w kostkę. Pomidory przekrój na pół, cebulę obierz i przekrój na pół, następnie w paski. 3. Przed podaniem wymieszaj wszystkie składniki z przygotowanym dressingiem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów