KAMIS
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
NATURALNY SMAK
Bez wzmacniaczy smaku Bez barwników Bez konserwantów
duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy francuski
Papryka wędzona słodka (mielona)
Najniższa cena: 2,29 zł
3% więcej
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,99 zł
5% taniej
Czosnek granulowany
Najniższa cena: 2,29 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 2,39 zł
6% taniej
Kurkuma mielona
Najniższa cena: 1,99 zł
5% taniej
Przyprawa do karkówki
Najniższa cena: 2,29 zł
6% taniej
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Najniższa cena: 2,19 zł
2% taniej
Majeranek otarty
Najniższa cena: 7,19 zł
19% taniej
Papryka wędzona ostra (mielona)
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Kmin rzymski mielony
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Harissa - mieszanka przypraw
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Kolendra mielona
Przechowywać w suchym miejscu.
1. Wymieszaj Sos sałatkowy Grecki KOTÁNYI z octem, olejem i wodą, odstaw na 5 minut.
2. Fetę, ogórka i paprykę pokrój w kostkę. Pomidory przekrój na pół, cebulę obierz i przekrój na pół, następnie w paski.
3. Przed podaniem wymieszaj wszystkie składniki z przygotowanym dressingiem.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje: 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki oliwy z oliwek, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki şosu greckiego Kotányi, 1 opakowanie fety, 1 ogórek, 1 żółta papryka, 10 sztuk pomidorków koktajlowych, 1/2 czerwonej cebuli, 25 g rukoli, 10 oliwek Przygotowanie: 1. Wymieszaj sos sałatkowy grecki Kotányi z octem, olejem i wodą, odstaw na 5 minut. 2. Fetę, ogórka i paprykę pokrój w kostkę. Pomidory przekrój na pół, cebulę obierz i przekrój na pół, następnie w paski. 3. Przed podaniem wymieszaj wszystkie składniki z przygotowanym dressingiem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów