BIG NATURE
Cynamon mielony XXL
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa korzenna do piernika Kotanyi nada twoim wypiekom i potrawom głębokiego smaku i wspaniałego aromatu, z którymi kojarzy się okres świąt i karnawału. W jej składzie znajdziesz same przyprawy, takie jak cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, goździki, kardamon. Nie ma w niej cukru i sztucznych dodatków.
Opakowanie: saszetka 27 g
100 % naturalny smak
bez dodatku cukru
Cynamon mielony XXL
Papryka wędzona słodka (mielona)
Najniższa cena: 2,29 zł
3% więcej
Czosnek granulowany
Najniższa cena: 2,29 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 2,39 zł
6% taniej
Kurkuma mielona
Najniższa cena: 1,99 zł
5% taniej
Przyprawa do karkówki
Najniższa cena: 2,29 zł
6% taniej
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Najniższa cena: 2,19 zł
2% taniej
Majeranek otarty
Najniższa cena: 7,19 zł
19% taniej
Papryka wędzona ostra (mielona)
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Kmin rzymski mielony
Sól Himalajska - młynek
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Harissa - mieszanka przypraw
Kolendra mielona
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Pierniczki na 2 blachy do pieczenia: 200 g mąki żytniej, 1 jajko, 50 g masła, 120 g cukru pudru, 1 łyżka miodu, 15 g przyprawy korzennej do piernika Kotányi, skórka cytrynowa, 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej, 40 g zmielonych orzechów włoskich, 1 jajko do posmarowania Przygotowanie: Zmiksuj masło, cukier i jajko. Dodaj pozostałe składniki i wyrób ciasto. Rozwałkuj ciasto na grubość około 1 cm i wytnij różne kształty. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 10 minut. Przechowuj w szczelnie zamkniętym blaszanym pudełku z laskami cynamonu i wanilii.