KAMIS
Orange Twist - przyprawa do kawy
Najniższa cena: 2,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa korzenna do piernika Kotanyi nada twoim wypiekom i potrawom g łębokiego smaku i wspaniałego aromatu, z którymi kojarzy się okres świąt i karnawału. W jej składzie znajdziesz same przyprawy, takie jak cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, goździki, kardamon. Nie ma w niej cukru i sztucznych dodatków.
Opakowanie: saszetka 27 g
100 % naturalny smak
bez dodatku cukru
Orange Twist - przyprawa do kawy
Najniższa cena: 2,79 zł
Cynamon mielony XXL
Grill do warzyw - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 1,99 zł
18% więcej
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,85 zł
0% taniej
Agartyna (roślinna substancja żelująca)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej
Sos sałatkowy tzatziki
Najniższa cena: 1,85 zł
0% taniej
Przyprawa do żeberek z miodem
Najniższa cena: 1,85 zł
Grill do owoców morza - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 1,99 zł
18% więcej
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Sól Himalajska - młynek
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Pieprz czarny ziarnisty
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Pierniczki na 2 blachy do pieczenia: 200 g mąki żytniej, 1 jajko, 50 g masła, 120 g cukru pudru, 1 łyżka miodu, 15 g przyprawy korzennej do piernika Kotányi, skórka cytrynowa, 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej, 40 g zmielonych orzechów włoskich, 1 jajko do posmarowania Przygotowanie: Zmiksuj masło, cukier i jajko. Dodaj pozostałe składniki i wyrób ciasto. Rozwałkuj ciasto na grubość około 1 cm i wytnij różne kształty. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 10 minut. Przechowuj w szczelnie zamkniętym blaszanym pudełku z laskami cynamonu i wanilii.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00