KOTANYI
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 2,79 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa korzenna do piernika Kotanyi nada twoim wypiekom i potrawom głębokiego smaku i wspaniałego aromatu, z którymi kojarzy się okres świąt i karnawału. W jej składzie znajdziesz same przyprawy, takie jak cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, goździki, kardamon. Nie ma w niej cukru i sztucznych dodatków.
Opakowanie: saszetka 27 g
100 % naturalny smak
bez dodatku cukru
cynamon
gałka muszkatołowa
kolendra
imbir
koper włoski
goździki
ziele angielskie
anyż
anyż gwiazdkowy
pieprz
kardamon
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
bez dodatku cukru
Bez dodatku cukru
Wymiar liczbowy 27
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 31
g
Średnia miara (e)
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 2,79 zł
0% taniej
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do ciasteczek korzennych i pierniczków
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa do grzanego piwa i wina - grzańca
Najniższa cena: 1,79 zł
Cynamon mielony XXL
Najniższa cena: 6,25 zł
Przyprawa do szarlotki
Najniższa cena: 1,69 zł
12% taniej
Przyprawa do szarlotki
Przyprawa do sernika i mas serowych
Chai Latte - przyprawa do kawy
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Cynamon cały
Najniższa cena: 5,99 zł
39% taniej
Kardamon mielony
Papryka wędzona słodka
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Kolendra (liście)
Cynamon mielony
Harissa - mieszanka przypraw
Ziele angielskie całe
Sól Himalajska - młynek
Kolendra mielona
Pieprz cayenne mielony
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
Pierniczki na 2 blachy do pieczenia: 200 g mąki żytniej, 1 jajko, 50 g masła, 120 g cukru pudru, 1 łyżka miodu, 15 g przyprawy korzennej do piernika Kotányi, skórka cytrynowa, 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej, 40 g zmielonych orzechów włoskich, 1 jajko do posmarowania Przygotowanie: Zmiksuj masło, cukier i jajko. Dodaj pozostałe składniki i wyrób ciasto. Rozwałkuj ciasto na grubość około 1 cm i wytnij różne kształty. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 10 minut. Przechowuj w szczelnie zamkniętym blaszanym pudełku z laskami cynamonu i wanilii.
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.