FOODS BY ANN
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Najniższa cena: 13,99 zł
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wsyp mieszankę do miski.
2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.
3. Zagnieć ciasto.
4. Włóż do piekarnika nagrzanego do 30 - 40 na 90 min.
5. Po wyrośnięciu ponownie zagnieć i uformuj bochenek.
6. Włóż chleb do piekarnika i zwiększ temperaturę do 220 . Piecz 80 min. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów