MELVIT
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wsyp mieszankę do miski.
2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.
3. Zagnieć ciasto.
4. Włóż do piekarnika nagrzanego do 30 - 40 na 90 min.
5. Po wyrośnięciu ponownie zagnieć i uformuj bochenek.
6. Włóż chleb do piekarnika i zwiększ temperaturę do 220 . Piecz 80 min. Przechowuj zawinięty w szmatkę.