MELVIT
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.