FOODS BY ANN
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Najniższa cena: 13,99 zł
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów