GRANO
Mieszanka uniwersalna (do pączków i faworków) bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Upiecze Ci się! Nale śniki to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy i zbędnych ulepszaczy. Nasza mieszanka zawiera tylko 1,7 g cukrów prostych na 100 g produktu. Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
* wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 250 ml MLEKA 2 %, 250 ml wody i 1 jajka.
Mieszanka uniwersalna (do pączków i faworków) bezglutenowa
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 500 ml płynu (może być MLEKO, napój roślinny lub woda) i 1 jajko.
2. Dokładnie wymieszaj (możesz użyć blendera, miksera albo trzepaczki) i odstaw na 10 minut.
3. Smaż na niewielkiej ilości tłuszczu (najlepszy będzie olej kokosowy lub MASŁO klarowane), z dwóch stron na złoty kolor.
Naleśniki można przygotować również na sposób wegański (bez jajka). Doskonale smakują zarówno ze słodkimi, jak i wytrawnymi dodatkami.