INKA
Rozpuszczalna kawa zbożowa

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Inka, dobra w swej naturze łączy wszystko to, co zbożowe, pyszne i naturalne: łagodny smak, subtelny aromat, delikatną piankę. Inka to rozpuszczalna kawa zbożowa z polską wieloletnią tradycją. Od lat w polskich domach towarzyszy codziennym, rodzinnym chwilom, od rana do wieczora.
Produkt polski
100 % naturalnych składników
Rozpuszczalna kawa zbożowa
Rozpuszczalna kawa zbożowa
Rozpuszczalna kawa zbożowa karmelowa
Rozpuszczalna kawa zbożowa czekoladowa
Rozpuszczalna kawa zbożowa mleczna
Rozpuszczalna kawa zbożowa kokosowa
Kawa zbożowa klasyczna 20 torebek ex.
Kawa zbożowa mocna 20 torebek ex.
Rozpuszczalna kawa zbożowa z błonnikiem
Rozpuszczalna kawa zbożowa z magnezem
Rozpuszczalna kawa zbożowa o smaku orzeszków ziemnych
Napój owsiany z wapniem i witaminami
Napój migdałowy z wapniem
Napój kokosowy z wapniem i witaminami
Napój ryżowy z wapniem
Napój sojowy z wapniem i witaminami
Barista Owsiane
Barista napój kokosowy
Barista napój migdałowy
Rozpuszczalna kawa zbożowa
Napój owsiany
Napój migdałowy
Napój owsiany kakaowy
Napój owsiany waniliowy
Rozpuszczalna kawa zbożowa karmelowa
Rozpuszczalna kawa zbożowa czekoladowa
Rozpuszczalna kawa zbożowa mleczna
Sposób przyrządzenia Wsyp do kubka 2 łyżeczki Inki (4 g). Zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą lub mlekiem (200 ml). Wymieszaj!
Najlepiej spożyć przed: patrz na spód opakowania. Szczelnie zamknięte opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Piłsudskiego 1, 32-050 Skawina
3
GRANA sp. z o.o., ul. Piłsudskiego 1, 32-050 Skawina
Inka
| Marka | Inka |
Green Dot
Jęczmień, żyto i cykoria – to tylko trzy składniki, dzięki którym Inka Klasyczna smakuje wyjątkowo i może być pita o każdej porze dnia i nocy. Ta wersja w charakterystycznym czerwonym opakowaniu jest najbardziej znaną i lubianą przez Polaków kawą zbożową. o subtelnym aromacie i charakterystycznej, kremowej piance. Pysznie smakuje solo, z mlekiem lub napojem roślinnym.
Facebook: inkapl Instagram: inka.pl www.inka.pl
Nasz przepis kokochałwa 3 łyżeczki Inki Klasycznej 500 ml Kokosowego od Inki 50 g chałwy waniliowej 20 g gorzkiej czekolady Przygotowanie W niewielkim garnku podgrzewamy Kokosowe od Inki. - Dodajemy 3 kostki czekolady i połowę pokruszonej chałwy. - Całość zagotowujemy cały czas mieszając. - Gdy gotujący się płyn jest już gorący i dobrze wymieszany. Dosypujemy inkę klasyczną i ponownie mieszamy. - Rozlewamy do przygotowanych szklanek, posypujemy pozostałą, pokruszoną chałwą i ozdabiamy dodatkowo startą na drobnych oczkach czekoladą. Chałwastycznie :)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów