KAMIS
Przyprawa do kurczaka złocista

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa pikantna Prymat to znakomita kompozycja ziół i przypraw.
W jej skład wchodzą: przyprawy (papryka słodka, gorczyca, kolendra, majeranek, jałowiec, chili, rozmaryn, pieprz czarny, ziele angielskie), sól, warzywa suszone (czosnek, marchew, cebula), substancja wzmacniająca smak i zapach, cukier.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do bigosu
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Przyprawa do kuchni włoskiej
Przyprawa do kawy i deserów
Przyprawa do dań z makaronu
Najniższa cena: 1,55 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Papryka słodka mielona XL
Cynamon mielony
Goździki całe
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Liść laurowy suszony XL
Czosnek suszony XL
Gałka muszkatołowa mielona
Majeranek suszony XL
Zioła prowansalskie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
| Marka | Prymat |
Bez dodatku substancji konserwujących
Chrupiące grillowane skrzydełka Składniki: - 20 dużych skrzydełek z kurczaka, - świeża kolendra do dekoracji. Marynata: - 2 łyżki przyprawy Grill pikantny Prymat, - 3 łyżki miodu, - 3 łyżki sosu sojowego, - 1 łyżka startego świeżego imbiru, - 1 drobno posiekana papryczka chili bez pestek, - 2 łyżki soku z cytryny. Przygotowanie: Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Umyte i oczyszczone skrzydełka naciąć na zgięciu, zamarynować i odstawić na ok. 4-6 godzin do lodówki. Tak przygotowane skrzydełka grillować ok. 30 min, od czasu do czasu obracając. Skropić sokiem z cytryny i udekorować listkami świeżej kolendry. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Podczas marynowania mięs na grilla większe kawałki oraz te ze skórą warto ponakłuwać widelcem. Ułatwi to wchłanianie się marynaty w głąb mięsa.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów