PRIPRAVKA
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa pikantna Prymat to znakomita kompozycja ziół i przypraw.
W jej skład wchodzą: przyprawy (papryka słodka, gorczyca, kolendra, majeranek, jałowiec, chili, rozmaryn, pieprz czarny, ziele angielskie), sól, warzywa suszone (czosnek, marchew, cebula), substancja wzmacniająca smak i zapach, cukier.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Najniższa cena: 2,79 zł
19% taniej
Cebula mielona XXL
Curry
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,55 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,55 zł
Pieprz czarny grubo mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Sól ziołowa
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni chińskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Najniższa cena: 1,69 zł
Przyprawa do kuchni włoskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kurczaka pikantna
Najniższa cena: 1,55 zł
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,65 zł
Przyprawa do sałatek
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do rosołu BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Bez dodatku substancji konserwujących
Chrupiące grillowane skrzydełka Składniki: - 20 dużych skrzydełek z kurczaka, - świeża kolendra do dekoracji. Marynata: - 2 łyżki przyprawy Grill pikantny Prymat, - 3 łyżki miodu, - 3 łyżki sosu sojowego, - 1 łyżka startego świeżego imbiru, - 1 drobno posiekana papryczka chili bez pestek, - 2 łyżki soku z cytryny. Przygotowanie: Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Umyte i oczyszczone skrzydełka naciąć na zgięciu, zamarynować i odstawić na ok. 4-6 godzin do lodówki. Tak przygotowane skrzydełka grillować ok. 30 min, od czasu do czasu obracając. Skropić sokiem z cytryny i udekorować listkami świeżej kolendry. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Podczas marynowania mięs na grilla większe kawałki oraz te ze skórą warto ponakłuwać widelcem. Ułatwi to wchłanianie się marynaty w głąb mięsa.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów