PRYMAT
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa pikantna Prymat to znakomita kompozycja ziół i przypraw.
W jej skład wchodzą: przyprawy (papryka słodka, gorczyca, kolendra, majeranek, jałowiec, chili, rozmaryn, pieprz czarny, ziele angielskie), sól, warzywa suszone (czosnek, marchew, cebula), substancja wzmacniająca smak i zapach, cukier.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Grill do warzyw - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 1,99 zł
18% więcej
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Najniższa cena: 2,49 zł
0% taniej
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Najniższa cena: 2,49 zł
0% taniej
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Najniższa cena: 2,99 zł
7% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Cebula mielona XXL
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Oregano suszone
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Bazylia
Zioła prowansalskie
Papryka słodka mielona XL
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz ziołowy mielony XL
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Kmin rzymski mielony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Bez dodatku substancji konserwujących
Chrupiące grillowane skrzydełka Składniki: - 20 dużych skrzydełek z kurczaka, - świeża kolendra do dekoracji. Marynata: - 2 łyżki przyprawy Grill pikantny Prymat, - 3 łyżki miodu, - 3 łyżki sosu sojowego, - 1 łyżka startego świeżego imbiru, - 1 drobno posiekana papryczka chili bez pestek, - 2 łyżki soku z cytryny. Przygotowanie: Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Umyte i oczyszczone skrzydełka naciąć na zgięciu, zamarynować i odstawić na ok. 4-6 godzin do lodówki. Tak przygotowane skrzydełka grillować ok. 30 min, od czasu do czasu obracając. Skropić sokiem z cytryny i udekorować listkami świeżej kolendry. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Podczas marynowania mięs na grilla większe kawałki oraz te ze skórą warto ponakłuwać widelcem. Ułatwi to wchłanianie się marynaty w głąb mięsa.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów