Ładowanie...
Zamawiam
Koszyk: 0,00

Z powodu decyzji administracyjnej wstrzymujemy sprzedaż alkoholu. Przepraszamy za wszystkie niedogodności tym spowodowane.

FRISCO FRESH Łopatka cielęca bez kości 570 g

Codziennadostawa
Łopatka cielęca bez kości - Frisco Fresh
FriscoNowy, zapakowany
33,19
za 1 szt. / 570 g
58,23 / kg
EAN: 22229370
Dodaj do listy zakupowej
Żeby mieć dostęp do list zakupowych, musisz się zalogować.

Opis produktu

Ukryj

Cielęcina to mięso cieląt w wieku od 2 tygodni do 6 miesięcy. Najlepsze mięso pochodzi ze zwierząt 4-8 tygodniowych, karmionych głównie mlekiem. Cielęcina należy do mięs czerwonych. Ma jasnoróżowy lub różowy, połyskujący kolor i charakterystyczny, lekkokwaśny zapach. Delikatne, luźne mięso jest silnie poprzerastane równie delikatną tkanką łączną i prawie nie zawiera tkanki tłuszczowej.

Strogonow - mięso pokrojone w cienkie, drobne paski grubości około 1 cm i długości 4 cm.

Gulasz - mięso pokrojone na małe kawałki, co pozwoli szybko przygotować wyśmienity posiłek.

Mielone - drobno posiekanie, rozdrobnione mięso, z które przyrządzić można: kotlety, klopsy, pulpety, czy też farsze.

Wartości odżywcze

Pokaż

Wartości odżywcze

OkreślenieW 100gW jednostce
białko0,00,0
tłuszcz0,00,0
węglowodany0,00,0