BEACH FLOWER
Kapary hiszpańskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Moczyć w wodzie przez 20 minut, następnie zmienić wodę i moczyć przez kolejne 20 minut.
Po namoczeniu Kombu powiększa objętość do siedmiu razy w stosunku do swojej suchej wagi.
Gotować według uznania ok. 35-40 minut.Produkt ekologiczny, objęty certyfikatem kontroli ES-ECO-022-GA.

Kapary hiszpańskie
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Seler wyborny
Papier ryżowy okrągły
Młody imbir marynowany różowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Kapusta czerwona modra
Kapary
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Szczaw konserwowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Sałatka obiadowa
Kapary owoce
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Najniższa cena: 11,79 zł
Kapary marynowane BIO
Warzywa do woka
Najniższa cena: 9,99 zł
Sałatka naddunajska
Najniższa cena: 7,99 zł
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Marchewka zasmażana
Sałatka grecka
Marynowana cebulka złota
Mieszanka polska
Pędy bambusa (paseczki)
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Dynia w occie
Marchewka z groszkiem
Szczaw mielony
Oliwki zielone Manzanilla (bez pestki)
Bonduelki - młoda marchewka
Karczochy krojone
Mieszanka 4 odmian fasoli
Kapary w occie winnym
sałatka księżacka
Pieprz zielony
Karczochy w oleju słonecznikowym
Karczochy z pieprzem i cytryną w zalewie Zero Olio
Stosować do wywarów lub bulionów. Dodać 1 g alg do 1 litra wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-022-GA Certyfikacja: PL-EKO-07-07094
Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Porto-Muiños
| Marka | Porto-Muiños |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
V-Label (European Vegetarian Union)
Pochodzenie: Rolnictwo UE.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów