PRYMAT
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
100 % naturalny smak
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do kebab shoarma
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Kolendra mielona
Chili w płatkach (extra mocne)
Goździki mielone
Kolendra (liście)
Czosnek granulowany
Cynamon cały
Sól Himalajska - młynek
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Papryka słodka mielona
Goździki całe
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa,
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Gyros z czerwoną cebulą i oliwkami Dla 2 osób: 300 g polędwiczek wieprzowych, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżka przyprawy do Gyrosa Kotányi, 1 czerwona cebula, 1 pomidor, czarne oliwki. Przygotowanie: Pokrój mięso w paski i dokładnie wymieszaj z przyprawą do Gyrosa Kotányi. Obierz cebulę i pokrój ją w krążki. Wlej oliwę na rozgrzaną patelnię i obsmaż mięso z obu stron. Podsmaż krótko krążki cebuli. Dodaj oliwki i pomidory.