SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,55 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt może zawierać gluten, soję oraz mleko.
Wymiar liczbowy 350
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 354
g
Średnia miara (e)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,55 zł
Baton kokosowy Vitamin
Najniższa cena: 2,99 zł
Baton orzechowo-karmelowy Energy
Najniższa cena: 2,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Najniższa cena: 5,39 zł
Chia - nasiona szałwii hiszpańskiej bezglutenowe
Najniższa cena: 9,99 zł
Paprykarz warzywny bezglutenowy
Najniższa cena: 3,99 zł
Protein Krem Kokos-Migdał
Najniższa cena: 11,99 zł
25% taniej
Protein Krem z Orzeszkami Ziemnymi Prażonymi
Najniższa cena: 11,49 zł
25% taniej
Otręby owsiane wysokobłonnikowe
Najniższa cena: 4,15 zł
Kasza kuskus
Najniższa cena: 13,25 zł
Kasza bulgur
Najniższa cena: 11,49 zł
Pasta orzechowa smooth
Pasta orzechowa crunchy
Płatki owsiane górskie extra
Płatki owsiane błyskawiczne
Płatki owsiane
1 szklankę soczewicy opłucz, a następnie zalej 1,5 szklanki osolonej wody i gotuj na małym ogniu ok. 30 minut do momentu wchłonięcia wody przez ziarna soczewicy.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Jagiellońska 55A 03-301 Warszawa
SANTE sp. z o.o. ul. Jagiellońska 55A 03-301 Warszawa
Sante
Marka | Sante |
Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych. Charakteryzuje się wysoką zawartością białka. Soczewicę zieloną polecamy jako dodatek do potraw z kasz i ryżu oraz do sałatek, farszu do krokietów, past i zup.
Więcej przepisów znajdziesz na www.sante.pl
Kuchnia Sante Farsz z zielonej soczewicy Składniki: ugotowana soczewica, 1 cebula, jajko, przyprawy: sól, pieprz, majeranek, sos sojowy i inne przyprawy wg upodobania. Sposób przygotowania: Ugotowaną soczewicę przetrzyj przez sito lub zmiksuj. Dodaj podsmażoną, pokrojoną drobno cebulę, jajko, dopraw do smaku solą, pieprzem, sosem sojowym i majerankiem lub inną przyprawą ziołową. Dokładnie wymieszaj. W zależności od upodobań do farszu możesz dodać mielonego mięsa, chudego boczku, kwaszonej kapusty lub pieczarek. Tak przygotowaną masę użyj jako nadzienie do pierogów lub krokietów.