SANTE
Siemię lniane

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SANTE Siemię lniane to po prostu nasiona lnu skrywające w sobie niezwykłe właściwości. Te nasiona można spożywać w postaci wywaru, a także dodawać je do sałatek, wytrawnych muffinek, wypieków oraz na kanapki. Siemię lniane działa świetnie na zaparcia, a także pomaga utrzymać linię i zrzucić zbędne kilogramy. Ze względu na wysoką ilość błonnika warto zwracać uwagę na ilość jego spożywania. Najlepiej zacząć od małych ilości, aby przyzwyczaić swój organizm, a następnie nie przekraczać 3 łyżeczek dziennie. Siemię lniane jest znane również ze swoich właściwości osłaniających nasz przewód pokarmowy.
Siemię lniane
Siemię lniane BIO
Siemię lniane
Siemię lniane
Baton proteinowy 33% słony karmel
Najniższa cena: 4,99 zł
Granola orzechowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Baton proteinowy 33% czekoladowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Go on baton energy
Granola czekoladowa
Granola owocowa
Wafle ryżowe z solą himalajską (bezglutenowe)
Wafle ryżowe naturalne (bezglutenowe)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Wafle kukurydziane bezglutenowe (bezglutenowe)
Pasta orzechowa Crunchy
Pasta orzechowa Smooth
Maca razowa
Maca tradycyjna
Płatki owsiane górskie
Kleik z siemienia lnianego Sposób 1: 2 łyżki siemienia lnianego zalej 1 szklanką wody i gotuj kilka minut na małym ogniu. Po tym czasie ostudź całość i przecedź przez sito. Sposób 2: 2 łyżki siemienia rozdrobnij w młynku, zalej niewielką ilością wody, a gdy napęcznieje możesz dodać jeszcze 2 łyżki otrąb pszennych.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Jagiellońska 55A, 03-301 Warszawa
Sante sp. z o.o. ul. Jagiellońska 55A, 03-301 Warszawa
Sante
| Marka | Sante |
Siemię lniane należy do najbogatszych poznanych dotychczas źródeł wielu cennych składników m.in.: błonnika.
Więcej przepisów znajdziesz na www.sante.pl
Kuchnia Sante Kanapki pycha! Sposób przygotowania: Nasiona lnu podgrzej na suchej patelni (pod pokrywką) na dużym ogniu bardzo krótko, często potrząsając patelnią aby ziarna się nie przypaliły. Po przestudzeniu ziarno rozbij (najlepiej w moździerzu) i wymieszaj z odrobiną soli. Przechowuj w szczelnie zamkniętym słoiczku. Tak przygotowanym produktem możesz posypywać swoje ulubione kanapki.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów