DELICIUS
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Anchois w oliwie z oliwek to wyborne w smaku płaty sardeli, znajdujące bardzo szerokie zastosowanie w tradycji wielu krajów, w tym kuchni francuskiej.
Łowione w czystych ekologicznie portugalskich wodach sardele poddawane są ręcznej obróbce, a następnie w postaci filetów anchois zamykane w zalewie z ekologicznej oliwy z oliwek extra virgin z dodatkiem soli.
Neutralne w smaku fileciki świetnie sprawdzą się, jako samodzielna przystawka lub dodatek smakowy do farszów mięsnych, rybnych, past, oliwek, pizzy czy sałatek.
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Szprot w sosie pomidorowym
Szprot winter w oleju
Szproty wędzone w oleju
Szprot winter podwędzany w oleju
Szproty wędzone w oliwie z oliwek
Karp w galarecie miodowej BIO
Filety anchois w oliwie z oliwek
Szprot w sosie pomidorowym
Byczki w sosie pomidorowym
Filety anchois do pizzy
Filety z anchois do pizzy (pikantne)
Anchois (sardele) w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Sardynki w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Tuńczyk bonito w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Tuńczyk bonito w sosie własnym
Filety z makreli w ekologicznym sosie pomidorowym
Filety z makreli w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów