BARILLA
Makaron gnocchi
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podstawowe ciasto na makaron Primo Gusto otrzymuje się z mąki, powstałej z twardej pszenicy durum i wody. Istnieje wiele rodzajów makaronów, różniących się między sobą grubością, długością i kształtem, dzięki czemu często goszczą w naszej kuchni. Makaron w kształcie muszelki jest szeroko stosowany do dań jarskich.
Makaron gnocchi
Makaron gnocchi
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 9,15 zł
Pesto alla Genovese
Najniższa cena: 12,15 zł
Przecier pomidorowy klasyczny
Najniższa cena: 6,79 zł
Pesto Rosso
Najniższa cena: 12,15 zł
Pomidory w całości bez skórki
Najniższa cena: 5,15 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 9,99 zł
10% taniej
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron Fusilli - świderek
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Pomidory krojone bez skórki
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 9'-10' minut od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
1 Vionos str., 10443, Athens, Greece
Melissa Kikizas S.A. posiada certyfikat: ISO 22000.
MELISSA KIKIZAS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece email: contact@kikizas.gr
Melissa Primo Gusto
Marka | Melissa Primo Gusto |
Green Dot
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów